Обладнання для лабораторій

Ми пропонуємо найкраще обладнання. Новітні технології - це невід'ємна частина лабораторних приладів вироблених нашою компанією.

Детальніше
Зображення - лабораторне обладнання

Комплекти / набори лабораторних сит від виробника

Фото сита для просіювання цементу | ФОП Ключкін А.І.
Сита лабораторні активно використовуються в лабораторіях, у науково-дослідницьких інститутах та навіть в ВУЗах.  Якісний набір лабораторних сит має бути в кожній лабораторії. Основна мета застосування лабораторних сит – сортування на фракції за величиною поділу просіюваного матеріалу, в залежності від розмірів комірок сита для розсіву. Існує три види сит, які виготовляються згідно з державними стандартами:
  • сита поліамідні (виготовляються згідно зі стандартом ГОСТ 4403-91) – використовуються в борошномельній та харчовій промисловості;
  • металоткане сито (виготовляються згідно зі стандартами ГОСТ 6613-86) та мають квадратні комірки;
  • лабораторні металево-пробивні сита.
За допомогою лабораторних сит в лабораторіях проводиться просіювання сипкого матеріалу – це може бути зерно, борошно, пісок, земля. Лабораторні сита для піску призначені для визначення гранулометричного складу піску. Найбільш популярним видом комплекту таких сит є – комплект сит ксі.

З чого формується комплект сит

Для того, щоб якісно відсортувати матеріали на фракції потрібно використати набір лабораторних сит, до якого входять самі сита лабораторні, кришка та денце. Комплекти сит формуються відповідно до вимог.

Саме сито

Лабораторне сито має вигляд ємності з циліндричними стінками. Просівним елементом є дно сита. На якісному ситові від виробника обов’язково буде присутнє маркування. Тому, якщо Вам потрібно купити сита лабораторні, то звертайте увагу на всі важливі складові.

Кришка сита

Перевернута місткість з низькими стінками і є кришкою, яка входить до набору сит лабораторних. Основні елементи кришки – диск і нижня обичайка. По краю обичайки завжди є вигин, що полегшує встановлення кришки на сито.

Денце або піддон

Денце має схожу з ситом форму і включає в себе верхню обичайку і дно. Для кращої фіксації та стійкості на дно кріпиться гумоподібний матеріал. Варто також зазначити, що аналіз можна провести з використанням одного сита або з використанням набору. Кожне підприємство чи галузь мають свої потреби та стандарти, згідно з якими вони працюють. Для замовлення якісних сит лабораторних звертайтеся до нашого відділу продажів.

Отримайте безкоштовну консультацію