Обладнання для лабораторій

Ми пропонуємо найкраще обладнання. Новітні технології - це невід'ємна частина лабораторних приладів вироблених нашою компанією.

Детальніше
Зображення - лабораторне обладнання

3 Чудових прилади для вимірювання вологості зерна

Вимірювання вологості зерна | ФОП Ключкін А.І.
На сучасному ринку сільське господарство стрімко розвивається, а отже потребує розвитку процесів аналізу та зберігання продукції збуту. Процеси перероблення зерна оптимізуються, стараючись мінімізувати можливі витрати та втрати. Дуже важливим аспектом є збереження якості зерна, адже попит на купівлю якісної продукції невпинно зростає. Вологість зерна – це показник, який вказує кількість води, що міститься в культурі. Також це одна з найважливіших характеристик його якості. Вимірювання вологості зерна має велику вагу у сільському господарстві, адже сама вологість зерна є важливим аспектом. Вона на пряму впливає на якість зерна та тривалість його зберігання. Цей показник є однією з найвагоміших характеристик зерна, адже від нього залежить велика кількість процесів, пов’язаних з різними аспектами.

Чому вологість зерна важлива ?

Збереження: Шкідливі мікроорганізми, такі як грибки та бактерії виникають у середовищі в якому висока вологість. Відповідно вони є причиною пліснявіння та гниття зерна. Також виробляються токсичні речовини, що роблять його непридатним до вжитку. Висока вологість сприяє самонагріванню зерна, через що воно втрачає свою харчову цінність. Якість: Вміст вологи в зерні впливає на його якість та смак. Якщо встановлення норма вологи в культурі перевищена, то воно швидко псується, відповідно кількість поживних речовин суттєво меншає. Технологічні властивості: Твердість, крихкість, текучість – на всі ці фізичні властивості впливає вологість зерна. Ці фактори важливі при його перероблюванні, до прикладу при помелі зерна на борошно. Торгівля: Експорт та імпорт зерна відбувається вже багато років й відповідно має свої норми та вимоги. Для успішної торгівлі ці вимоги мають бути дотримані, адже якість зерна є пріоритетом.

Важливість контролю зерна

Вологомір для зерна | ФОП Ключкін А.І. Важливо розуміти який вміст вологості у зерновій культурі, адже велику частку поживних речовин можна встановити за параметром вологості, а також визначити тривалість його зберігання. Зависока вологість зерна є чудовим середовищем для розвитку бактерій, цвілевих грибків та комах, а це своєю чергою пошкоджує його та впливає на якість. Надто низька вологість у культурі спричиняє втрати його маси та зниження поживної цінності. Необхідно підтримувати оптимальний рівень вологості зерна. Цей фактор залежить від типу зерна та умов його зберігання. Щоб контролювати ці фактори варто використовувати вологомір для зерна. Цей прилад використовується для точного та швидкого вимірювання вмісту вологи. Цей процес надзвичайно важливий у сільськогосподарській та харчовій промисловостях, адже з його допомогою можна визначити оптимальні умови для зберігання зерна та покращити його якість. Завдяки знанням про вміст вологості можна визначити наскільки зерно підходить для перероблювання або зберігання. Якщо показник високий відповідно і вміст води високий, а кількість корисних компонентів нижча. Від цього також погіршується зберігання та процес перероблювання. Прилади для вимірювання вологості зерна допоможуть отримати потрібну інформацію, яка згодом стане ключовим фактором при зберіганні та перероблюванні культур.

Вимірювання вологості зерна – фактори, які впливають на точність

Різні фактори впливають на точність вимірювання вологості, тому важливо їх розуміти, щоб забезпечити високу якість продукту й ефективність виробництва.
  • Розпочнемо з типу зернової культури, адже пшениця, ячмінь, овес, жито, кукурудза та інші види мають різну структуру та хімічний склад, що може вплинути на точність вимірювання.
  • Варто звернути увагу на умови вимірювання, а саме вологість та температуру в приміщенні. Ці фактори також можуть вплинути на результат.
  • При виборі моделі зверніть увагу на погрішність у вимірюванні, адже кожен прилад має похибку, тому її потрібно враховувати під час виведення результатів.
  • Зверніть увагу на технічні характеристики приладу, адже вони повинні відповідати вашому запиту.
  • Важливо відповідально підготувати зразки для аналізу, щоб результат був максимально точним.

Вологоміри у різних галузях

Лабораторне обладнання | ФОП Ключкін А.І. Ці прилади є незамінним помічником у різних галузях, адже вони допомагають контролювати рівень вологості, забезпечити якість продукції та оптимізувати технологічні процеси. Сільське господарство
  • За допомогою вимірювання вологості зерна в полі можна визначити оптимальний час для його збору. Надто низька вологість може призвести до втрат врожаю, а надто висока до погіршення якості культури в процесі зберігання. Процес сушки зерна не менша важливий, адже воно набуває здатності до тривалого зберігання й при цьому підвищується його якість, тому важливо не пересушити його. Вологоміри для зерна запобігають його пересушуванню, а також дозволяють відстежити роботу сушарок. Прилад для вимірювання вологості допоможе оцінити якість зерна при закупівлі й обрати оптимальний варіант.
Харчова промисловість
  • Стабільність виробничого процесу важливий фактор, який потребує особливої уваги. Контроль якості сировини, до прикладу такої як зерно повинен відбуватись на високому рівні, адже це має вагомий вплив на якість кінцевого продукту. Технологічні процеси також потребують постійної уваги та вдосконалення. Знаючи вологість сировини можна оптимізувати процеси сушіння, помелу та інших технологічних аспектів. Варто згадати про стандарти якості, дотримання яких є одним із важливих пунктів при збуті готової продукції.
Зберігання зерна
  • Шкідливі організми та самонагрівання зерна є проблемою, яку потрібно не допустити при його зберіганні. Висока вологість створює ідеальне середовище для цього, тому її контроль це необхідність, на якому потрібно зважати. Регулярний контроль та нагляд допоможуть виявити проблему в разі її виникнення та оперативно усунути проблемну ділянку. Це своєю чергою дозволить зберегти якість зерна та уникнути збитків, а також створити оптимальні умови зберігання, при яких зерно не втрачатиме своєї якості протягом тривалого періоду.

Вологоміри для зерна в умовах лабораторій

У лабораторіях вимірювання вологості зерна є одним із найважливіших процесів у його дослідженні. Вологоміри забезпечують точні та швидкі вимірювання вмісту вологи у зернових культурах. При їх використанні дослідники отримують точні дані, які необхідні для контролю якості зерна, проведення наукових досліджень та оптимізації технологічних процесів. Наша компанія розуміє важливість цих процесів, тому наші вологоміри є високоякісними та зносостійкими.

Вологомір Hi-Litte

Вологомір WILE – 55

Вологомір РМ-450

Кожен з цих вологомірів чудово виконує свою роботу, має хороші технічні характеристики й виконаний з якісних матеріалів. Саме вони стануть надійним інструментом у вашій роботі й допоможуть отримати точні дані, які ви згодом зможете використати у своїй роботі. Вибір якісного вологоміра для зерна це ваш гарант успішної роботи.

Вимірювання вологості зерна в умовах лабораторій – чому це важливо ?

Зерновий вологомір | ФОП Ключкін А.І.
  • Першочергово це контроль якості та його відповідність стандартам, адже завдяки точним даним ми можемо зробити такі висновки.
  • Вимірювання вологості дає нам можливість проводити різноманітні наукові дослідження, пов’язані із зерном та його перероблюванням.
  • Важливо створювати нові технології зберігання, перероблення та використання для зернових культур. Дані про вологість допоможуть зробити правильні висновки.

На що потрібно звернути увагу при виборі вологоміра ?

  • Залежно від вимог ваших досліджень варто звернути увагу на точність приладу, щоб вона цілком відповідала вашим вимогам.
  • Швидкість також важливий фактор при виборі, адже від неї залежить те, який обсяг роботи ви зможете виконати за певний відрізок часу.
  • Обирайте варіанти, які прості у використанні. Всі наші вологоміри мають зрозумілий інтерфейс й легкі в експлуатації.
  • Детально ознайомтесь з технічними характеристиками приладу, щоб зрозуміти чи він підходить вашому запиту.

Вимірювання вологості зерна разом з ФОП Ключкiн А.I.

Ми які відповідальний виробник лабораторного обладнання дбаємо, щоб кожен наш клієнт мав широкий вибір лабораторного обладнання. Купити вологомір для зерна ви можете на нашому сайті. Зв’язатись з нами ви можете за номером 380 98 832 20 22, наші спеціалісти радо проконсультують вас.

Приєднуйтесь до нас у Facebook

 

Отримайте безкоштовну консультацію

    848